Härliga nyheter!!!

Igår blev jag kontaktad av Gina Cinnamoni, konstnär, författare, gallerist och initiativtagare till konstboken Nordic Art Guide. Hon berättade att jag är en av dem som får en personlig inbjudan till denna bok. De hade sett min konst på Instagram. Detta kändes helt overkligt men också väldigt kul, påbörjade ju mitt konstprojekt vid årsskiftet och då visste jag ju ingenting om konstvärlden och egentligen gör jag ju inte det nu heller, eftersom jag inte haft min första utställning än. Dock har jag sedan drygt en månad tillbaka en konstagent, Rebecca Samuelsson, ”Artqueen” i Kristianstad. Hon hjälper och stöttar och håller i utställningarna, jag kan fråga henne om allt! Idag skrev jag på papper för konstboken och min plats är säkrad! Jag kommer få visa ca 6 målningar och en presentation av mig själv. Detta tillsammans med dryga 50 konstnärer från hela Norden. Boken kommer gå ut till 100 gallerier och även säljas genom bokhandlare. Detta innebär dock lite extra aktivitet innan påskhelgen, kom ju på att alla tavlor åker iväg till Skåne då, och de tavlor som ska vara med i boken måste ju fotograferas på ett proffesionellt sätt så de blir bra i tryck. Tack och lov ställer min fina vän och duktiga fotografen Annika Cederfeldt ut och hjälper mig. Dagen har annars inneburit många timmars pappers- och planteringsjobb och lite lätt firande under kvällen!

Vinet var dock lite blaskigt……..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: