Utställning i Kristianstad

Under torsdagen packade jag in tavlor och ungar i skåpbilen och drog till Kristianstad. Destination aRtcastle och coola powerkvinnan Rebecca Samuelsson, aRtqueen herself🙌🏻! Torsdagskvällen va svettig och alla tavlor skulle på plats. Och mina underbara ungar hjälpte till, jobbade och fixade för fullt!

Slutkörd konstnärinna🙈

Fredagen inleddes med invigning, givetvis var allt anpassat enligt rådande coronarestriktioner. Under dagen träffade jag många underbara vänner och fina möten med konstnärskollegor. Vilket ställe detta aRtcastle är, ett myller av konst i olika former, fullkomligt exploderande i färg!

Älskad vän på besök!

Vi gjorde dessutom en avstickare till mysiga Åhus och restaurang Seaside, riktigt nice ställe.

La Famiglia

Sedan anslöt min vän Annika Cederfeldt med sina barn. Simon hade längtat efter sina kompisar så otroligt mkt, lite rastlös efter dagens äventyr. Fullt med lek för pojkarna, lite vila och mys för oss vuxna.

Lämna ett svar

%d