Utställning

Avslutar helgen med att börja skissa på ett par ”damer” åt det abstrakta och färgstarka hållet🎨🎨🎨! Colors & Curves, detta är sååååå kul. Idag blev det också klart att jag kommer ha en fantastiskt lokal att ställa ut i under sommaren. I 6 veckor från och med 1 juni håller jag och mina tavlor till hos Liga Design på Tändsticksområdet i Jönköping. Tusen tack, @annafiasterner för att du gjort detta möjligt, är så peppad👏🏼👏🏼👏🏼!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@ligadesign.se @toverydartconcept #tändsticksområdet #jönköping #jkpg #jkpgcity #konst #konstnär #hemester #art #abstractart #abstractartist #nudeart #artwork #artoftheday #artist #artistsoninstagram #artgallery #artofinstagram #painting##paintings #modernart #womenartists #swedishartist #artforsale #konsttillsalu #konstutställning #women #womensupportingwomen #acrylicart #acrylicpainting @ekholmsfargcenter @nordicartguide

Lämna ett svar

%d