Colors & Curves

Varmt välkomna på konstutställningen ”Colors & Curves” i sommar. Ni träffar mig i i den vackra lokalen hos @ligadesign.se , som ligger på @tandsticksomradet i Jönköping. Boka gärna in ditt besök på helenava@live.se, så öppnar jag upp när det passar dig, det går också bra att boka in ett slutet sällskap. Övriga öppettider lägger jag ut på Instagram, ToverydArtConcept på Facebook och på http://www.toverydartconcept.com (link in bio). Torsdag 1 juli hittar ni mig och mina tavlor på @tullhusetpiren , passa på att boka bord redan nu. Och i augusti fortsätter utställningen på @sandgolfclub , vernissage den 8/8. Följer självklart rådande coronarestriktioner. Hoppas vi ses! /Helena
*
*
*
*
*

art #artwork #artoftheday #artofinstagram #artist #arte #artista #artistsoninstagram #womanartist #woman #womanart #womensupportingwomen #womenempowerment #womenartists #acrylicart #painting #acrylicpainting #modernart #nude #nudeart #naked #nakedart #artsy #artgallery #artforsale #swedishartist #konst #konstnär #jönköping #jkpg @jkpgcity @jkpg @ekholmsfargcenter @nordicartguide @artqueenbyrebecca @visitsmaland @smalandsturism

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: