Ny utställning

Kontraster- ny utställning av Toveryd Art Concept och Annika Cederfeldt . Varmt välkomna på vernissage ons 7 juli från 18.00. Vi ställer ut i LIGA Design:s galleri på Tändsticksområdet i Jönköping och utställningen pågår till 18 juli. Här blandas lugna, vackra foton med färgstarka, heta kurvor! Vi vill rikta ett stort tack till TMG Tabergs med Mattias Bjursell och Mathias Lundberg.

Beställningstavlor på gång

Söndagseftermiddag i galleriet! Träffat kunder och planerat deras tavla som jag fått beställning på! En riktigt stor tavla som verkligen blir en ära för mig att måla, otroligt spännande🙌🏻.
*
*
*

Sunday afternoon in the gallery! Met customers and planned their painting for which I received an order! A really big painting that will be an honor for me to paint, incredibly exciting🙌🏻.

Tullhuset 1 juli

På torsdag kör vi🙌🏻!!!! Toveryd Art Concept + Tullhuset Piren + Baglietti. Varmt välkomna 1 juli från kl 17 och framåt. Jag visar min originalkonst och har också premiär för 7 olika motiv av stora, signerade och numrerade konsttryck till specialerbjudande under kvällen! Tullhuset matchar detta med härlig räkmacka + bubbel under kvällen för 189:-, dessutom bra priser på Baglietti Prosecco🥂🍾🥂! Boka bord på tel 036-150012 eller hör av er till mig så fixar jag. Hoppas vi ses💋!

Colors & Curves

Varmt välkomna på konstutställningen ”Colors & Curves” i sommar. Ni träffar mig i i den vackra lokalen hos @ligadesign.se , som ligger på @tandsticksomradet i Jönköping. Boka gärna in ditt besök på helenava@live.se, så öppnar jag upp när det passar dig, det går också bra att boka in ett slutet sällskap. Övriga öppettider lägger jag ut på Instagram, ToverydArtConcept på Facebook och på http://www.toverydartconcept.com (link in bio). Torsdag 1 juli hittar ni mig och mina tavlor på @tullhusetpiren , passa på att boka bord redan nu. Och i augusti fortsätter utställningen på @sandgolfclub , vernissage den 8/8. Följer självklart rådande coronarestriktioner. Hoppas vi ses! /Helena
*
*
*
*
*

art #artwork #artoftheday #artofinstagram #artist #arte #artista #artistsoninstagram #womanartist #woman #womanart #womensupportingwomen #womenempowerment #womenartists #acrylicart #painting #acrylicpainting #modernart #nude #nudeart #naked #nakedart #artsy #artgallery #artforsale #swedishartist #konst #konstnär #jönköping #jkpg @jkpgcity @jkpg @ekholmsfargcenter @nordicartguide @artqueenbyrebecca @visitsmaland @smalandsturism

Omslagstävling!

Nu har den startat, Nordic Art Guide’s omslagstävling. Nordic Art Guide är en konstbok med 65 utvalda konstnärer från Norden. Jag är alltså en av dessa, vilket gör mig jätteglad och stolt! Omslaget till boken avgörs av en tävling där alla konstnärer valt ut varsitt representerande konstverk. Jag valde ut min ”Femme Fatale”, hon syns, är cool och kaxig! Och ni får väldigt gärna rösta på henne på http://www.nordicartguide.se , här kommer en länk: https://forms.123formbuilder.io/form-5885533/NAG-Voting

Tavlan ”Skanör”

Igår avslutade jag tavlan ”Skanör”. Känns väldigt skönt att bli klar med en tavla, har jobbat mycket med beställningar efter utställningen i Kristianstad i påskas, så de egna tavlorna har fått vänta lite. Just denna tavlan ville jag verkligen få klar denna veckan, då det drar ihop sig till deadline för inlämning av material till Nordic Art Guide den 31 maj. Och jag ville verkligen få med denna tavla bland de konstverk som kommer att vara med i boken. Lade ut ”Skanör” på sociala medier mitt på dagen idag och ikväll är den redan såld. Och kommer hamna i Spanien, riktigt kul. Är otroligt tacksam för detta!